Volg ons via RSS
Volg ons via Email
Volg ons via Facebook
Al meer dan 30 jaar het PADI 5* IDC duikcentrum van Gelderland

PADI ReActivate

Wie moet dit programma volgen?

ReActiveer je duikbrevet met PADI ReActivate

Heb je al een tijd niet meer gedoken en ben je toe aan een opfrisser? Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de basis weer herhalen, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes: je herhaalt op je gemak op je tablet, pad , computer of bij het duikcentrum de theorie en gaat daarna duiken met een PADI Professional. Het is makkelijk en snel. de manier op je voor te bereiden op de volgende PADI cursus of voor te bereiden op de vakantie. Het best is, dat wanneer de duiker zowel zijn theorie als in-water vaardigheden heeft opgefrist, krijg je een nieuw digitaal brevet.

Wat leer je?

Maak gebruik van de ReActivate Online (voor je eigen computer of telefoon). Je duikt onder in verschillende duikscenario’s en neemt beslissingen, die je kennis van de duikveiligheidregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie, waar je dat nodig acht.

In het water zal de PADI Professional je helpen je rus en vertrouwen terug te vinden, zodat je weer veilig kunt gaan duiken. je oefent alle belangrijke veiligheidprocedures en oefent duikvaardigheden die jij nog graag zou willen herhalen.

Hoe kan je beginnen?

Neem contact met ons op om de  ReActivate Online te krijgen of een datum af te spreken voor de theorie herhaling en begin de scenario’s door te nemen. Als je klaar mee bent dan maken wij een afspraak om je ReActivate duikvaardigheden te gaan oefenen.

Wat zijn de kosten?

Cursusprijs € 99,- als je eigen uitrusting hebt en € 135,- als je geen eigen uitrusting bezit.

Laatste stap

Ben je er klaar voor om te reactiveren!

  • Neem hier contact op om je te aan te melden voor het PADI ReActivate programma.