Volg ons via RSS
Volg ons via Email
Volg ons via Facebook
Al meer dan 30 jaar het PADI 5* IDC duikcentrum van Gelderland

PADI Discover Scuba Diving

Voor wie is deze ervaring?

Heb je altijd jezelf al afgevraagd hoe het is om onder water te ademen? Als je het duiken met perslucht wel eens zou willen proberen, maar je bent nog niet zeker of een duikopleiding iets is voor jou? Dan is PADI Discover Scuba Diving het programma om antwoorden op deze vragen te krijgen! PADI dive shops bieden dit programma aan in het zwembad, vanaf het strand of een duikboot. Je kunt het duiken dus dicht bij huis uit proberen of terwijl je op vakantie bent op je duiklocatie. Omdat het geen duikopleiding is, geeft PADI Discover Scuba Diving je een snelle mogelijkheid of introductie om kennis te maken met de onderwaterwereld. 

Om je in te schrijven voor een PADI Discover Scuba Diving ervaring, moet je tenminste 10 jaar of ouder zijn. Eerdere ervaring met het duiken is niet noodzakelijk, maar een redelijke lichamelijke gezondheid zeker wel.

Wat leer je?

Je leert de basis veiligheidregels en vaardigheden om te duiken onder directe supervisie van een PADI Professional. Als je de buitenwater maakt, dan moet je enkele extra vaardigheden in ondiep water oefenen, voordat je aan je avontuur kunt beginnen. Maak je klaar om:

  • De duikruitrusting te leren kennen en hoe makkelijk het is om deze te onder water te bewegen.
  • Uit te vinden hoe het is om onder water te ademen. 
  • Sleutelvaardigheden te leren die je gebruikt tijdens iedere duik.
  • Plezier te hebben terwijl je rond zwemt en aan het ontdekken bent.
  • Uit te vinden hoe je verder kunt gaan om een gebrevetteerde duiker te worden met de PADI Open water Diver cursus.

Hoe kun je beginnen?

Neem contact met ons op en schrijf je in voor een PADI Discover Scuba Diving programma en ontvang het PADI Discover Scuba Diving deelnemersboekje. Dit boekje geeft uitleg over het proramma en laat je vast de veiligheidregels en vaardigheden zien, die je later met je PADI instructeur zult bespreken. Je krijgt ook informatie over hoe je deel kunt gaan uitmaken van de scuba community, nadat je de onderwater ervaring hebt afgerond.

Welke duikuitrusting gebruik je?

Je gaat gebruik maken van de standaard duikuitrusting zoals masker, snorkel, vinnen, ademautomaat, trimvest, duikmeters en een fles.

Wat zijn de kosten?

Cursusprijs € 45,– (alleen in het zwembad) of € 145,- (incl. duik in het buitenwater)

Laatste stap

Ben je klaar voor het avontuur van je leven!

  • Neem hier contact op om je te aan te melden voor de PADI Discover Scuba Diving cursus.