Volg ons via RSS
Volg ons via Email
Volg ons via Facebook
Al meer dan 30 jaar het PADI 5* IDC duikcentrum van Gelderland
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PADI open water diver cursus

1 december 2022 - 31 december 2023

€525,00

0ca4779f-f941-4214-ab83-c89a7764bd79-large

   Start de PADI OPEN WATER CURSUS 

Iedere maand start er een nieuwe cursus,  inschrijven vanaf nu mogelijk.

 

 

Haal je PADI duikbrevet. Als je altijd al wilde leren duiken, nieuwe avonturen wilt ontdekken of gewoon de wonderlijke wereld onder de golven wilt zien, is dit het startpunt.

De PADI Open Water Diver-cursus is de populairste duikcursus ter wereld, en heeft al miljoenen mensen laten kennismaken met de avontuurlijke manier van leven die duiken heet.

Het leuke aan deze cursus is . . wel, eigenlijk alles omdat leren duiken gewoon ongelooflijk leuk is. Je gaat voor het eerst onder water ademhalen (iets wat je nooit zult vergeten) en leert wat je moet weten om als duiker gebrevetteerd te worden. Tijdens de cursus maak je minstens vijf duiken in het zwembad en vier duiken op duikstekken in je omgeving, onder toezicht van je PADI Instructor.

Deelnamevereisten

Om deel te nemen aan de PADI Open Water Diver-cursus of Junior Open Water Diver-cursus moet je

  • Minstens 10 jaar zijn

Het lesmateriaal van de PADI Open Water Diver-cursus behandelt wat je moet weten over basisduikvaardigheden, -terminologie en veiligheidsprocedures. Je leest een beschrijving van ieder concept en kijkt naar een demonstratie op de DVD. Dan spring je het zwembad in (of een omgeving die op een zwembad lijkt) om deze vaardigheden met je instructeur te oefenen.

 

Neem de beslissing om te leren duiken om na het behalen van je brevet te gaan duiken in bijvoorbeeld Curaçao , Bonaire, Egypte of in andere mooie wateren.

Wij geven les in kleine groepen ,en wij zijn zeer flexibel met de planning van de cursisten , hierdoor onderscheiden wij ons van andere duikscholen, echter voor de zwembadlessen hebben we vaste tijden en dagen.

Wij hanteren een all in prijs wat betekent dat er geen verscholen kosten in de cursus prijs zitten.

In de cursusprijs zit het lespakket  ,de brevetering, gebruik van de materialen tijdens de cursus , 5 zwembad lessen ( in de wintermaanden zijn dit meerdere lessen) 5 theorielessen en 4 buitenwaterduiken.

Dus schrijf je in en begin met het openwater avontuur

Gegevens

Begin:
1 december 2022
Einde:
31 december 2023
Kosten:
€525,00
Site:
www.zandokhan.com

Organisator

Zandokhan Diving

Locatie

Zandokhan diving
Overveld 17
Harderwijk, 3848 BT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0341426624
Bekijk de site van Locatie